Snow - White
Now this is the kind of snow that I would like to see from my window right now! Another picture from my summer archive.
Bildet inngår i albumet Plants and Flowers -
Fotograf
Utstyr
  • Canon G2
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger246
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_179364} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Siri S.

Flott og delikat, jeg savner vår og sommer....
- Siri
Vinjar R.

Du har fått til meget fine farger her, og den midterste blomsten er sylskarp og fin. Jeg likte bildet godt. Det hadde kanskje blitt enda bedre balansert hvis du ikke hadde kuttet de skarpe blomstene i overkant av bildet... Men, det er uansett et godt bilde.

Vinjar
Jóhann Á.

Hei Ann!

Dette var et sommerlig og hyggelig bilde, særlig nå når det er -11 utenfor vinduet. Da varmer slike bilder! Syns det ble bra med fokus på største blomstene og delikate hvit, grønn og blåfarger. Og de hvite blomstene er fint gjengitt, ikke altid like enkelt!

Kveðja, Jóhann
Ann T.

Takk for hyggelige komentarene alle sammen!
Mvh. Ann
Bente K.

Her fikk jeg følelsen av å stå under busken da bildet kom fram på skjermen. Den fine dybden du har fått frem i bildet gir et veldig levende inntrykk av motivet. Det er den sylskarpe store blomsten i midten i kontrast mot alle de andre blomstene som gjør dette bildet så livaktig.
mvh Bente
Tone A.

Eit vakkert vårbilde med eit frodig uttrykk pga alle dei fine blomane. Skarpe detaljar på dei øverste blomane i midten. Den heile blomen i midten viser fine former og skarpe detaljar, der den strekk seg mot sola. Flott bakgrunn med desse blomane som gjentek former og fargar, og som gir fin dybde til bildet. Dette kunne vore som ein reklame for fruktblomstringa i Hardanger! Fine fargar og flott lys!
:) Tone
Ann T.

Tusen takk for hyggelige kommentarene Bente og Tone! Jeg gleder meg til denne tiden av året kommer igjen. Blomstene i bildet tilhøre til en busk i hagen min som har latinsk navn Malus Sargentii. Det er en ''falsk''epletre, men veldig vakkert om våren, med massevis av hvite blomster og om høsten med små røde bær. Se på denne linken for mer info- http://www.hort.uconn.edu/plants/m/malsar/malsar1.html
God helg til dere!
Mvh. Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu