19:81
Syns partier av hånden blir i lyseste laget...
Bildet inngår i albumet Fra arkivet -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeDias
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger198
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_264740} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Torild H.

Nei Lise, syns ikke hånden er overeksponert, tvert imot syns jeg det blir akkurat passe fokus på hånden her; liker godt håndens positur med lillefinger litt hevet. Fint utsnitt, der personen til høyre i skygge også får være med i historien; kanskje det er han som ''maser'' om hva klokken er?
... en typisk på-reis situasjon dette her: utolmodighet.
Fint lys og samstemte farger i bildet.

Mvh Torild
Tom T.

Du er en god historie forteller du:) Fint at du har bra med lys på hånden, er med på få ekstra trykk på budskapet. Bra utført komp og fagene er bra.

likte det:)

mvh Tom T
Lise U.

Hei Torild, takk for hyggelig kommentar med fine beskrivelser av hva du ser i bildet! Og Tom, jeg ble glad for å høre at du syns jeg er en god historieforteller! Betryggende at ingen av dere syns det skarpe lyset på hånden blir forstyrrende -- på min skjerm ser det litt overeksponert ut, men så vil jeg jo ikke at resten av bildet skal ''gro igjen''... Vet det skal gå an å maske av, men ligger altså for øyeblikket ganske stille og urørlig i startgropa for digital bildebehandling... (i morgon, i morgon... skal jeg lære meg noe nytt...)

Takk igjen til begge to for oppmuntrende tilbakemelding!

:) Lise
Ingrid Ovedie V.

Fantastisk.

(Og jeg stiller meg bak de øvrige kommentarer; det første jeg tenkte på var faktisk hvor flott lysfordelignen i bildet var.)

-ingrid-
Lise U.

Tusen takk for oppmuntrende tilrop, Ingrid -- det varmer!

:) Lise
Avsluttet .

En god historie! Sier meg enig i Toms utsagn om hånden. Lyset fører blikket mot armen og klokka, og understreker budskapet på en god måte. Mannen i bakgrunnen gjør mye av bildet. Liker tittelen også :)

Roy
Lise U.

Hei Roy, tusen takk for positiv kommentar både her og under bildet av barnet på vei ut av bilderammen -- hyggelig at bildene falt i smak hos deg! Morsomt at du bet deg merke i tittelen...

:) Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu