Parring pågår !
Jeg gikk gjennom bilspor som var gjengrodd av gress i midten. Jeg måtte nermest balansere for ikke å tråkke på et styre av marihøner. Overalt var det single, parrende og lekne marihøner som kravla hit og dit. Når disse parret, rista den ene voldsomt oppå den andre. Det var helt merkelig å se på, men morsmt ihvertfall ;D
- Det var blendende sol, og det var vanskelig å unngå skygger. Samtidig kunne jeg ikke legge meg ned i fare for å drepe kompisene dems. Derfor måtte jeg ta kamera så nærme som jeg kom, liker ikke å zoome for mye. Derfor kan det være en smule uskarpt;) -
Bildet inngår i albumet Insekter & Småkryp - Små og raske, men vakre <3
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-07-10 00:01:19
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger389
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265871} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Nina R.
Hei og takk for kommentar :) Har skrevet tilbake på bildet mitt. Dette bildet likte jeg godt. Ville kanskje ha fjernet de to litt større stenene bak. De tar bittelitt oppmerksomhet som er unødvendig :) Kanskje en smule uklart, men det kan jo lett fikses. Når det gjelder skyggen er dette både naturlig og fint og det hører med! Ville kanskje ha prøvd meg fram på farger jeg. Freshet de opp litt med sterkere farger der det er farger.. Mener ikke du skal ta helt av å teste ut noe helt nytt.. Men bare forsterke litt slik at de vises bedre. Bakgrunnsfargene er ikke langt unna fargen på marihønene.. De er ikke helt orange.Da blir de ikke like synlige som de kunne ha blitt. Du får prøve å leke deg å se om det blir noe bra ;)

Mvh Nina
Anette L.
;D

Er enig i mesteparten du sier. Men som jeg skrev i bildeteksten, var ikke dette noe lett bilde å ta :)
Skulle ønske det ble myyyyye skarpere, mye enklere å jobbe og manipulere .. Uff :P men men
La det ut fordi jeg synes det var morsomt hehee;)

Thanks!

- AnEttE W.L :)
Dag T.
Som situasjon er det OK, men bildet er ganske kjedelig selv om det hadde vært skarpt. Prøv å jobbe mer med komposisjonen, ikke plasser alt i midten. Det gjør ingenting å vise litt mer av omgivelsene så lenge den ikke blir forstyrrende.
bård s.
Hei.
Jeg synes dette bilde er veldig bra, klart med fine farger. Det virker også som du har vært på rett sted til rett tid for jeg har vært på jakt etter marihøner flere ganger denne sommeren uten at jeg har lykkes. Tror jeg har sett tre stykker uten at det har blitt noe godt bilde av det. Virker som du er litt av en insektekspert. Lykke til videre.
Takk for kommentaren til mitt insektbilde.
Hilsen en amatør
Ivan H.
Hei,

Fin situasjon og motiv dette, men synes du kunne gått for et lavere perspektiv. Skarpheten kunne også vært bedre.

Hilsen
Ivan Holmedal
Anette L.
Takker så meget Bård og Ivan! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu