Liten & Stor
Dette er Albertine 5 år og Andrea 9 år. Andrea er min lillesøster og Albertine's tante. Snakk om supertante!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-06-21 23:39:31
    Versjon #2
Utstyr
  • FujiFilm S7000
  • Vidvinkel
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetUSM på øyne og hårspenner.
    Lysnet den sorte blomsten.
    Brukt softing med omhu :-)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger625
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_93521} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (29)
André M.

Yepp, Anniken. Yepp, yepp. Dette er pent. Og teknikken er bedre enn på det forrige bildet jeg kommenterte. Og du har fått en umiskjennelig stil (så på miniatyrbildet at det var ett av dine bilder).

Fint med opplysning av øyne, men på min skjerm ser det ut til å være LITT for mye opplysning på øynene til Albertine.

Skjønne jenter, forresten :-))

- André
Inga Helene J.

Fint bilde av flotte jenter! På min skjerm blir Albertines øyne også litt for framtredende. Jeg kjente også igjen bildet ditt utfra thumbnailen, og det er vel det vi alle ønsker. Å ta bilder som er umiskjennelig unike.

Inga
Anniken S.

Takk for raske tilbakemeldinger. Så bra å bli kjent igjen for noe..... Det ble litt mye lysning på Albertine. Har lagt ut en ny versjon nå, med litt mindre lysning. Vet ikke helt hva som skjedde på V1.....det er vel noe av det samme som skjer med meg om morgenen og pudderkosten får litt vel mye englestøv på seg...*S*
Inger-Lise S.

Nydelig bilde av to nydelige jenter.Øynene har du fått til perfekt,syns nå jeg.Jeg tror Albertine ''stirrer'' litt mer enn Andrea,at svaret ligger der...Men hva vet jeg...
soft og fin effekt på bildet.Behagelig bakgrunn.

Kunne ønske jeg kjente folk som ville stille opp som modell,ikke bare til ''husbruk''....
Liker bildene dine.

Mvh Inger-Lise
Espen P.

Hjertelig takk for mld på mitt bilde. Hyggelig og herlig med positivt :)
Det første jeg tenkte når jeg åpna bildet ditt var øynene til Albertine som var veldig fremtredende. Men dette har du fiksa i ver#2 ser jeg. Et vakker bilde av to fine unger. Du har fått frem en stemning som det ikke er lett å få til, særlig ikke to søsken... Og ikke lett i alderen til den på 5 heller. Så dette er god jobbing det.
Flott lys og fine farger. Eneste pirket jeg kan se på et ellers fint dobbeltportrett er at det er noe krøll i bakrunnen på høresiden.... men det er jo pirk selvfølgelig.

ePsen
André M.

V2 ble riktig bra. Men nå må jeg brette sammen klesvasken... Fikk akkurat kritikk for DET på bildet mitt... ;-)
Bjørn H.

Flott,men juster skarpheten vedr.øyne i forhold til resten av bildet.:)
Bjørn
Avsluttet .

Liker versjon 2 best. I versjon 1 blir øynene litt i meste laget skarpe og glinsende synes jeg (som andre har nevnt over). Sånn ellers ser dette veldig bra ut i mine øyne. Bra og ganske intens blikkkontakt. Fint og behagelig lys. Vet ikke om det er bare innbilning, men det ser for meg ut som supertanten har litt mere lys på ansiktet sitt enn niesen. Kanskje naturlig og det, siden lyset ditt vel kommer fra høyre side her. Du begynner å få bra tak på disse portrettene dine nå!
Fred S.

Er hele familen utstyrt med slike vakre øyne ? Ser ingen problemer med dem ellers heller jeg, kombinasjonen softing og intense blikk fungerer helt fint. Regner med at det blir flere slike etterhvert; morsomt når ''familiebilder'' har en slik kvalitet.

vh fred
Anniken S.

Hei og takk for gode tilbakemeldinger.
Når det gjelder lys-settingen så har jeg like mye lys fra begge sider. Rommet har ingen naturlige lyskilder der hvor dette bildet er tatt. Har laget meg et lite hjemmestudio.
Lyskilden kommer fra to lyskastere, en på hver siden med bakepapir foran. Forskjellen er nok hudtonene på disse barna. Albertine, til venstre, har en mye mørkere hud enn Andrea. Andrea fikk for første gang litt farge på kroppen i fjor dvs. 3 fregner, nesten albino :-). Allikevel har hun veldig mørke markeringer rundt øynene (bryn og vipper).
André: Har du fjernet det siste bildet ditt?
Ser jo at du har det på profilen, men jeg var så spent på tilbakemeldingene....visste ikke helt om det var ekte...hadde mine tvil, men ikke helt sikker.....??? PS! Flott at du ordner klesvasken!
Inger-Lise S.

Åja,nå ser jeg at øynene til Albertine ble bedre i v#2.
Gir meg:)

Mvh Inger-Lise
Jonny E.

Hei hei Anniken

Flotte direkte blikk, fine jenta og uttrykk,
du e priviligert som har sånne modella og jobbe med, V2+.

Sier meg enig med Andre Marhaug angående stilutvikling.

Ha en god dag.

. JonnyE


Avsluttet .

Hei Anniken!
Myke, fine toner i dette bildet. Øyene er ingen problem for meg, og best i V1 etter min mening. Kompen og eksponeringen sitter!

MvhJRH
Helene B.

Helt enig med J.R. Hansen jeg! Du har blitt flink på portretter.

Helene :)
John-Tore G.

Hei. Dette var rett og slett et nydelig bilde.
mvh John-Tore
Tarjei Ekenes K.

veldig pene jenter

litt mer usm?

:-D ! son tarjeiav !
Brita Helen E.

Hei...
Et n y d e l i g bilde av to utrolig skjønne jenter:) Vakre øyne... Fint lys og utsnitt. Meget bra! :)

Mvh Brita...
Lars Harald J.

Et fint bilde, men for meg ser det for unaturlig ut. Ser på en måte litt overshoppet ut. Synes øynene står frem på en måte som ikke passer til resten av bildet. Jeg skal ikke dømme bildet nord og ned, men for meg fungerte det ikke. Kanskje litt smak og behag;)

Lars Harald
Anniken S.

Hei og takk for tilbakemeldinger. Det er hyggelig at så mange liker bildet. Har fremdeles mye å jobbe med ennå før jeg blir helt fornøyd selv, men jeg syntes så absolutt jeg kan skimte en fremgang i arbeidene mine i forhold til de første bildene her på dotten.
Lars: Det er ikke mye PS arbeide her. Gjorde en liten lysning på øyne og den sorte blomsten. Øynene justerte jeg tilbake igjen på V2. 3 pixel blur med 40% opacity, et tips jeg fikk fra en annen her på dotten (takk!) Setter veldig pris på at du tar deg tid til å kommentere bilder du ikke liker. Det er de kommentarene vi lærer av :-)
Sidsel A.

Noen fantastiske øyne på disse jentene dine. # 2 ble bare helt nydelig. Synes det er passe balanse mellom softingen i hudeno og lyset i øynene, men er ikke sikker på hvordan du får det til. Jeg pleier av og til og softe huden og skarpe opp igjen trekk som øyne, munn etc. etterpå, men det er ikke det du gjør her, tror jeg?
mvh Sidsel
Karianne H.

Hei Anniken! Nydelig bilde av to skjønne små jenter! Jeg liker måten du har gjort dette bildet på veldig, veldig godt. Øynene er som stjerner, virkelig fine. Softingen er flott og øynene er markert akkurat passe. Dette er slike ting jeg sliter endel med selv - her er det slik jeg ønsker mine bilder skal være. Så heldig Albertine er som har en tante som ikke er så mye eldre enn henne selv. Tenker de blir gode venninner i fremtiden! Et flott bilde...

Karianne :-)
Avsluttet .

Nok et sinnsykt bra portrett fra deg. Nydelige øyne på begge jentene. Dette er du vanvittig bra på og så har du så flotte modeller.

mvh Tor
Kristine G.

Versjon 2 for min del :-) Et nyyydelig dobbeltportrett! Fint lys her, akkurat passe dust :-)
Avsluttet .

wow, dette var jo nydelig! kjempebra!!
Odd Eirik S.

Fy flate så bra. Dette var helt knall. Skulle tro de var søstre.
Utrolig kontakt med begge to. Kan nesten være deres tilstedeværelse. En herlig komposisjon. Spesielt med tanke på hodehellingen til Andrea (?) som jeg formoder er til høyre i bildet. Et herlig tindrene blikk på begge to.
Lys og softing sitter utmerket for meg.
Lurer på hva du gjør for å få de til å stille opp og vise en slik utstråling av trygghet som de viser i bildet. Hmm, tror jeg delvis har svaret selv da jeg kjenner igjen situasjonen med hensyn til egne unger, så du skal slippe å utdype dette nærmere. Mener egentlig å si at jeg synes bildet gir inntrykk av to jenter som er meget trygg på tilværelsen, seg selv og sine omgivelser. Når barna er i denne alderen så må man vel ha lov til å kreditere foreldrene en del av æren.
I det hele et bilde som sier meg ganske så mye og et nydelig portrett.

mvh
Odd Eirik
Bjørn H.

Hei Anniken :)

Seint ute, men det er sommer og jeg er litt frem og tilbake, da vet du ...

Men her syns jeg du har fått til et solid vakkert bilde ...

Jentuten er jo bare helt skjønne ...

Liker de rolige blikkene, og måten du har komponert bildet på ... Syns nok V2 er litt mer dempet og avpasset i øynene....


Hvis jeg skal våge meg å pirke litt borti dette flotte bilde, må det kanskje være litt på bakgrunnen ...

Syns det dukker opp en liten lys flekk mellom hodene, og ellers virker bakgrunnen litt møkkete, og litt flekkete på høyre side -

mulig det er for sent, og at blikket er snerpete strengt, men det er hva jeg ser og føler nå, noen minutter før jeg stuper i bingen ...

Men du har vært veeeldig flink her ....

Bjørn ;¤
Nils L.

Sjeldent søtt barnebilde. Virkelig bra.
Nils :-)
Lars-Anders M.

Meget bra. Du er helt topp på bilder. Ok.
Anne-Grethe S.

Hei

Du er flink til å ta nære portretter og dette er intet unntak:-)
Fin softing og behageleg lys.....og vakre modeller som heller ikkje trekker ned.
Flytt dei litt lenger frå bakgrunnen neste gang slik at skrukkene ikkje synest.

Mvh
Anne-Grethe
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu