Ekorn 4
Legger ut en serie med 5 ekornbilder, og jeg håper noen kan fortelle hvilket av bildene de liker best. Fint dersom du kan gi en liten begrunnelse. Et av disse bildene skal forhåpentligvis brukes i et bokprosjekt.
Bildet inngår i albumet - Norske dyr - - Bilder av dyr som finnes i mitt nærområde i Namdalen.

De fleste av dyrebildene er da også tatt i naturen rundt meg her jeg bor.
Utstyr
  • Nikon D-70
  • Nikkor 300 mm AF-S II + 2x conv
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger769
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_131443} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Torgeir S.

Også helt nydelig, som kommentert på ekorn 5 - bildet!

Mvh. Torgeir
Fred S.

Alle ekornbildene dine er til ''å spise opp'', og av høy teknisk kvalitet, så vidt jeg kan skjønne. Har veldig stor sans for alle de fire jeg har kikket på nå, men holdt på å lande opp med nr. 2 som favoritt, pga posituren. Bestemmer meg likevel for dette bildet, delvis fordi du har klart på plassere søtingen i noen fabelaktive omgivelser. ''Innrammingen'' er nesten for god til å være sann; ser nesten ut som dyret sitter i et utskåret kråskap fra 1700-tallet, eller noe i den dur. Imponerende bra !
( Selv har vi besøk av to ekorn hver morgen, og forer dem med nøtter og frø. Har enda ikke kommet meg så langt at jeg har hentet fram kameraet for å fange dem, og etter å ha sett disse bildene blir det heller ikke aktuelt.)

vh fred
Avsluttet .

Å bestemme seg for hvilket av di 5 nydelige ekornbildene man liker best er litt av en jobb (jeg tar alle fem).
Men til slutt fant jeg ut att det må bli dette på grunn av omgivelsen og posituren.
For øvrig er alle fem bildene fabelaktig gode, skarpe med gode farger. Her ser den helt uforstyrret tankefull ut der den sitter med nøtten sin. Og selv om pelsen er skarp og fin synes det tydelig her att den har myk god pels på magen. Det er sikkert godt når det er kaldt.

Venlig hilsen Lillian.
Kjartan T.

Det ble litt mye å følge med på... skal aldri slenge ut fem bilder på en gang igjen:) Takk for kommentarer. Liker best dette + nummer 2 og nummer 5. Ser at smaken er nokså lik over hele fjøla. Savner nok et bilde der halen til dyret er med. Skal gjøre et forsøk med litt mindre brennvidde neste gang, men er godt fornøyd med disse bildene. Fint å ha i arkivet.
Avsluttet .

For mye rot rundt. Innnrammingen funker ikke.

Skulle gjerne sett minst ett øye skikkelig.

Men «håndarbeidet» dens synes fint.
Avsluttet .

Selv synes jeg dette bilde er det beste av de fem bildene dine, samtidig er jeg enig med KSH at det er litt rotete. Innrammingen er veldig bra, men synes det er litt synd at den åpner seg i overkant og til høyre. Det føles som blikket trekkes ut av bildet og tar noe fokus bort fra hovedmotivet. Selvfølgelig er dette laget slik fra naturens side, men kunne kanskje gjøres noe med i PS. Ved eventuell bearbeiding i PS ville jeg nok også dempet eller fjernet noen av de lyse flekkene i bakgrunnen samtidig. Totalt sett synes jeg bildet illustrerer ekornet på en veldig fin måte og kan absolutt fortjene plass i en bok.

Hilsen Olav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu