Første nøtteskrike
Mitt aller første bilde av nøtteskrike. Greit fornøyd.
Utstyr
  • Canon 1D mk.II
  • Canon 300mm f/2.8L + 1.4x mk.II
  • Brennvidde420mm
  • Blender-
  • Lukker1/13s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger293
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_336711} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Simon Iden B.

geri skarphet og en nydelig bakgrunn. Litt synd at forgrunnen er som den er, men samtidig skaper den en fin dybe. Alt i alt syntes jeg det ble et fint og anderledes bilde.
johnny leo j.

Fint og tett på, fin komposisjon. Litt forstyrrende forgrunn-
1/13 s lukker?

Pluss for speilingen i øyet og fin bakgrunn.

Keep up the good work

Mvh Johnny


Tommy S.

Hei

Grattis med første skrikebilde!!
Moro å se at foringen er igang.
Synes det ble et fint og litt annerledes bilde. Fin dus bakgrunn, og jeg synes også forgrunnen var flott. Skarphet i toppklasse.

Tommy S
Odd E. k.

Hei Marcus!

Flott portrett av nøtteskrika. Flott skarphet på hodet og et fint glimt i øyet. Et vaktsomt blikk der den sitter rolig i noen minutter og betrakter og lytter. Nydelig bakgrunnsfarge og en dus front i et fint utsnitt. Flott dette Marcus!

Mvh

Odd E.
Odd E. k.

Hei Marcus!

Flott portrett av nøtteskrika. Flott skarphet på hodet og et fint glimt i øyet. Et vaktsomt blikk der den sitter rolig i noen minutter og betrakter og lytter. Nydelig bakgrunnsfarge og en dus front i et fint utsnitt. Flott dette Marcus!

Mvh

Odd E.
Marcus V.

Tusen takk for fine tilbakemeldinger alle sammen!

Angående forgrunnen liker jeg den godt selv. Den er i mine øyne med på å løfte bildet. Jeg tviler på at bildet ville vært særlig mye bedre uten denne typen forgrunn.

Johnny: 1/13s lukkertid stemmer ja.

Tommy: Foringa er i gang ja. Var mye aktivitet på foringsplassen i går, men i dag var det heller labert. Et par nøtteskriker (Tommy og Ronny er de døpt) som jeg trodde, de stjeler alle nøttene mine! Hehe. I tillegg 2 ekorn (var 5 i går), litt småfugl og 3 svarttroster. Faktisk var det bare 2 nøtteskriker og 1 spettmeis på stubben i dag, og jeg satt i nesten 7 timer. Dog er det bare andre dag med foring, så hva annet kan man forvente? Håper (og tror) at det tar seg opp igjen etter noen uker med intensiv foring.

Det ene ekornet var forresten helt spinna gærn't. Det var overhodet ikke interessert i nøttene mine, what so ever, og sprang bare rundt og rundt kamuflasjen, lynraskt. Jeg skjønner meg ikke helt på de! Hehe.

At skarpheten er i toppklasse er hyggelig å høre. Er jo godt fornøyd med objektivet, men 1.4x konverter og relativt kraftig beskjæring er ikke akkurat det beste utgangspunktet man kan ha for optimal skarphet. Men, hyggelig å høre ihvertfall!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu