elite
Chelse Boer @ Elite Model Managment, Sydney
Utstyr
  • Olympus E-1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger991
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_114747} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Camilla N.

Likte bilde ,men vet ikke helt om det hadde vært bedre om hun hadde vært enten helt i s/h eller i farge...Synes det blit litt rart når bare overkroppen er i farge. Ellers er det et kult modell bilde!
Håkon B.

Enig med Camilla. Blir litt rart når beina er uten farge. Liker dog bildet og synes den skjeve horisonten fungerer godt mot jentas positur
Thomas A.

er nok ingen skjev horisont her, er bakken som heller nedover, var litt usikker på det med fargene jeg og, men takker for inspill!
Trond H.

Å hei, dette var tøft!!!

Liker det meste her, alt som tilsynelatende er litt ''uperfekt'' (helling, fargebruk etc) som gjør at det får innertier hos meg...

Flott!

MVH TH
Ole Christian F.

synes også at fargedelingen er litt rar.. er det motereklame kun for overdelen eller..?

Bortsett fra det synes jeg alt fungerer veldig bra. en flott modell, fin komposisjon..

OC, som drar fra Down Under til Norge om noen få dager :)
Martine Petra H.

Fargedelingen er annerledes ja, men den fanger oppmerksomheten min og gjør at jeg tenker meg om og titter ekstra etter på bildet hva som er med det. Jeg liker det! Lurer på hvordan det ville vært om løvet hadde farger og, eller kanskje veggen bak. Dette var egentlig ganske interessant.

Martine Petra
Daniel M.

Blir heller ikke helt fortrolig med fargedelingen, så hadde likt å sett en annen versjon eller to slik at man hadde noe sammenligningsgrunnlag(phew, langt ord hehe), for ellers synes jeg at alt fungerer utmerket.

-Daniel-
Magnus L.

Topp! ''Farget'' overkropp/hode fungerer utmerket! Mulig det hadde fungert bedre hvis hun hadde hatt på langbukser... slik det er nå, lurer jeg på hvorfor ikke leggene er farget...... altså all hud.... Men, da hadde det trolig blitt for mye av det gode..... ;-)

M.
:-)
Gaute H.

Likte bildet og fargene veldig godt.

Er det mulig å få vite litt om teknikken du har brukt på fargedelingen.
Karl Øystein L.

Hei Thomas. Likte bildet Det virker som folk i Norge ikke er helt fortrolig med Australsk mote. Håndfargingen av modellens overkropp i ps er bra og gjør bildet mer spennende.

Jeg er i Brisbane nå, flyr til LA i morgen, så til London 28 November for å se etter jobb. Lander i Norge 2 Desember. Er med på å leie studio i Norge for en helg. Hva er e-mail adressen din? Min er karl_linge@yahoo.no. Vi snakkes, and keep up the good work mate.
Ronny Manuel D.

Synes bildet er helt fint som det er jeg!
Stine A.

Silje Kristin sa til meg at du var flink. Du tar nydlige bilder, mye ser ut som magasinbilder :)
Foresten så syntes jeg bilde her ble tøffere med valg av fargelegginga.

Skal følge med bildene dine fremover så fortsett å legg ut:)!

Hilsen Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu